Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (7.49 secunde)
Antena 3, atac la SUA:
a obtinut o victorie scontata duminica, la turneul final desfasurat la Mogosoaia, si a incheiat pe locul trei Campionatul National. ... Trebuia sa iesim campioni", a declarat, pentru GdS, managerul de la "GP" ... Grupa de juniori D de la "GP"
Dintre acestea, 2.560 reprezinta cereri pentru copiii care implinesc 6 ani pana la 1 septembrie 2013, iar alte 671 pentru aceia care implinesc 6 ani dupa 1 septembrie 2013. ... Dintre acestea, 24 au fost validate la secretariatele unitatilor de invatamant.
Cercetatorii de la Universitatea din Alabama (sud-estul SUA) au tinut sub observatie, timp de sase ani, regimul alimentar al 17.418 americani, in functie de orginea lor geografica si sociala.
FARCAS) (Continuare) Robert Hastings, de-a lungul ultimilor 42 de ani, a investigat un numar mare de incidente OZN legate de armamentul nuclear, la diferite baze militare din intreaga lume, incidente pe care le-am prezentat in repetate randuri si pe aceasta pagina.
Ce calificativ dati celor care au deturnat banii repartizati pentru lucrari hidrotehnice in propriile buzunare sau in contracte oferite rudelor apropiate si executate superficial, aprobate totusi, deoarece comisiile de avizare erau tot ale lor?
13.740 de oameni au fost repartizati ca personal de cautare, impreuna cu 360 de vehicule. 5.775 de cladiri au fost distruse in urma cutremurelor din Kahramanmaras.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
Potrivit profesorilor organizatori, programul promoveaza o initiativa europeana, menita sa incurajeze democratia, dialogul si dezbaterea, in cat mai multe scoli europene, intre care se afla si Liceul de Arta, chiar de la debutul acestei actiuni in Romania.
Potrivit conducerii unitatii, din programul dedicat evenimentului nu au lipsit sesiunile de referate si comunicari pe teme istorice realizate de elevi, coordonati de profesorii scolii:
Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de elevi, in orasul Blanac, in apropiere de Toulouse. Trei dintre acestia au fost raniti, anunta BBC.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat ieri ca a depus la Biroul Permanent un proiect de lege prin care se instituie o indemnizatie lunara pentru elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele nationale.
Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene.
Programul aprobat de CJC la initiativa lui Nicusor Constantinescu este clar si precis: unitatile de invatamant de la tara primesc calculatoare pentru elevi asa incat diferenta intre mediul educational urban si cel rural sa nu mai fie atat de mare.
pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri.
La mai bine de patru ani de la alunecarile de teren, unele imobile sunt nelocuite. Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
google-analytics.com